28. apr. 2023

Sådan styrker en integration til dit loyalitetsprogram din forretning

At have et POS-system, der er integreret med et loyalitetsprogram kan tage din kundeoplevelser til det næste niveau. Læs hvordan her.
6 min. læsning
Ekspedient i butik hjælper kunde ved hjælp af moderne og enkelt kassesystem på ipad.

I dagens konkurrenceprægede marked er det afgørende for en succesfuld virksomhed at fastholde kunderne og holde dem loyale. Og en af de mest effektive måder at opnå dette på er ved at skabe en problemfri kundeoplevelse med et integreret loyalitetsprogram.

En integration til dit belønningsprogram med eksisterende systemer kan give mange fordele, herunder øget kundetilfredshed, strømlinede processer og forbedret markedsføring. 

I dette blogindlæg kan du blive klogere på de forskellige måder, du kan integrere dit kassesystem med dit loyalitetsprogram på og samtidig lære mere om fordelene ved at gøre det. 

Betydningen og fordelene ved kundeloyalitet og kundeloyalitetsprogrammer

Vi starter med 5 gode grunde til, hvorfor du bør fokusere ekstra meget på kundeloyalitet i din forretning.

  • 1. Øget kundefastholdelse: Loyale kunder er mere tilbøjelige til at fortsætte med at handle hos dig, hvilket fører til højere fastholdelsesrater.
  • 2. Højere livstidsværdi: Loyale kunder har en tendens til at bruge mere ved hvert køb, hvilket resulterer i en højere kundes livstidsværdi.
  • 3. Positiv mund-til-mund markedsføring:

    Tilfredse, loyale kunder er mere tilbøjelige til at anbefale din forretning til venner og familie. Ifølge en stor international undersøgelse fra Nielsen med op til 56 forskellige lande, stoler 92% af mennesker på anbefalinger fra venner og familie over alle andre former for annoncering.

  • 4. Reducerede markedsføringsomkostninger: Det kan koste dig meget mere at erhverve en ny kunde end at fastholde en eksisterende kunde. Ved at fokusere på loyalitetsprogrammer kan du reducere markedsføringsomkostningerne og stadig øge din omsætningsvækst.
  • 5. Forbedret brandoplevelse: Et stærkt kundeloyalitetsprogram kan bidrage til en positiv brandoplevelse og kundeopfattelse.
Kundeoplevelse

8 fordele ved at integrere dit POS-system og loyalitetsprogram

1. Nem tilmelding

En ubesværet tilmeldingsproces er afgørende for succesen af ethvert loyalitetsprogram. 

Ved at indsamle kundeoplysninger direkte ved kassen sikrer du en gnidningsløs oplevelse, der opmuntrer flere kunder til at tilmelde sig dit program. 

Via dit POS-system kan du nemt indtaste dine kunders kontaktoplysninger, som automatisk også føjes til din loyalitetsdatabase.

2. Automatisk dataindsamling

Ved at integrere dit POS-system med dit loyalitetsprogram muliggør du en problemfri dataindsamling og synkronisering af denne data med dine kundeprofiler. 

Det forenkler også betydeligt din markedsføring og kundesegmentering, så du kan tilpasse dine indsatser baseret på kundespecifikke præferencer og transaktionshistorik.

3. Pointsystem

Et pointbaseret belønningssystem er en attraktiv funktion for kunder, da det tilbyder dem håndgribelige fordele, de løbende kan benytte sig af. 

Ved at integrere dit POS-system med dit loyalitetsprogram får du automatisk pointtildeling baseret på købsværdier. For eksempel, hvis hvert point svarer til 5 kr., kan dit POS-system hurtigt beregne og tildele point til kunder, hvilket giver en problemfri og effektiv belønningsproces.

4. Automatisering og konsolidering

Ved at integrere dit POS-system med dit loyalitetsprogram tillader du også centralisering af data på tværs af flere kanaler (både online og offline). 

Det gør det nemmere at skabe målrettede belønninger baseret på salgshistorik og kundepræferencer og sikrer et mere personligt og effektivt loyalitetsprogram.

6. Kundeoplevelse

En integration mellem dit loyalitetsprogram og dit POS-system har en betydelig positiv indvirkning på den samlede kundeoplevelse.

Ved at strømline hele processen og reducere friktion aflaster du både kunder og medarbejdere for eventuelle yderligere byrder. Denne problemfri oplevelse kan føre til øget kundetilfredshed og højere fastholdelsesrater.

7. Målrettede kampagner og tilbud

Med den overflod af data, der leveres ved at integrere dit POS-system og loyalitetsprogram, kan du oprette målrettede kampagner og tilbud

Ved at identificere tendenser i dine kunders adfærd, købsmønstre og præferencer kan du designe tilbud, der appellerer til bedre til dem og samtidig opmuntre til at komme igen.

8. Reduceret menneskelig fejl

Ved at automatisere manuelle opgaver imellem dit loyalitetsprogram og dit POS-system kan du reducere risikoen for menneskelige fejl betydeligt, hvilket fører til mere nøjagtige kundedata.

Afslutningsvis

En integration mellem dit POS-system og dit kundeloyalitetsprogram samt din forståelse af den mangfoldighed af fordele, de tilbyder, kan føre til betydelige forbedringer i din forretnings præstationer. 

Ved at fokusere på kundefastholdelse, forbedring af kundeoplevelsen og udnyttelse af kundeindsigt kan du opleve øget salg, forbedret kundeloyalitet og en stærkere konkurrencefordel. 

Og ved samtidig at investere tid og ressourcer i at udvikle og implementere effektive kundeloyalitetsprogrammer kan du opbygge et varigt forhold til dine kunder og sikre langvarig succes for din forretning.

Gæsteindlæg af Piggy Loyalty
Gæsteindlæg af Piggy Loyalty

Piggy Loyalty er et digitalt loyalitetsprogram, der hjælper virksomheder med at optimere deres kunde- og medarbejderfordele og belønningspakker gennem integration og brug af loyalitetssoftware.

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023