21. feb. 2022

Hvad koster et kasseapparat?

Hvad er prisen på et kasseapparat i dag? Det er spørgsmålet. Men før vi kan svare på dette, er det vigtigt at forstå, at det i dag handler om meget mere end et simpelt kasseapparat.
9 min. læsning
Kasseapparat
Linket blev kopieret
Introduktion

At vælge det rigtige kasseapparat til din butik, kan virke som en stor beslutning.

Her spiller prisen ofte en afgørende rolle i valget, og mange af de samme spørgsmål går igen.

Er der skjulte omkostninger? Og hvad med opsætningsgebyrer?

Med uklare priser er det ikke altid nemt at vide præcis, hvad du melder dig til. Men enhver virksomhed har forskellige behov, hvorfor prisen også vil variere.

Vi har derfor samlet en guide, der giver dig et hurtigt overblik over prisen på dit kommende kasseapparat.

Denne type kasseapparat, skal du gå efter

Et kasseapparat – eller i mere moderne tale kaldet et kassesystem eller et POS-system – er i dag noget, som du kan tilgå på en hvilken som helst enhed. Så længe den har adgang til internettet. Det kan være noget så simpelt som en smartphone, tablet eller computer.

Det gør dig langt mere mobil og fleksibel, og på den måde kan du gennemføre transaktioner i hele butikken.

På den lange bane giver det dig langt mere kontrol, og du kan ganske enkelt tjekke dine virksomheds data overalt – så længe du har adgang til mobildata eller en internetforbindelse.

Derudover kræver det også kun en mindre opsætning, der hurtigt kan klares online fremfor de ældre kasseapparater, hvor en installatør skal ud til din butik for at sætte det op.

Og med en mindre opsætning følger ofte væsentlige besparelser. 

Det koster nemlig ofte mindre at implementere hardwaren og softwaren, når du vælger at bruge et sådan type POS-system.

Kassesystem til butikker for revisorer og bogholdere
3 faktorer, der påvirker pris på kasseapparat

Helt overordnet består omkostningerne til et POS-system af to hovedkomponenter: hardware og software. 

Derudover er der også kreditkortbehandlingen.

Prisen på POS-systemet varierer derfor alt efter, hvor meget du skal bruge på disse tre faktorer: software, hardware og betalinger.

Men før du beslutter dig for hvilket POS-system, der er det rigtige for dig, så gennemgår vi faktorerne, der påvirker, hvor meget de koster.

1. Software

Når du kigger efter software til din virksomhed, skal du sikre dig, at den har de indbyggede funktioner, du har brug for.

Det er nemlig altafgørende for din virksomheds drift. Dét du kan være opmærksom på, er eksempelvis om systemet har rapportering, lagerstyringdigital opgavestyring og analyser.

Derudover har de fleste POS-softwares enten et månedligt eller årligt gebyr.

Hos Servicepos tilbydes der både software til en one-man army, den mellemstore virksomhed eller til de helt store. Prisen varierer alt efter funktioner. 

Det er desuden muligt at tilkøbe udvidelser og opsætninger af kassesystemet. 

Ja, du kan helt selv vælge, hvordan du ønsker din POS skal fungere.

2. Hardware

De fleste hardwareprodukter kan bruges til de fleste softwaresystemer.

Det betyder, at du kan genbruge dét hardware du allerede har, hvis det er dét, du foretrækker.

En anden mulighed er, at du kan supplere med nyt hardware til dit eksisterende. Du kan også vælge at købe helt nyt hardware. Det har dog indflydelse på din samlede pris.

Hvis du er i tvivl om, hvad du har brug for til din hardwareopsætning, kan du læse blogindlægget: Har du styr på POS-hardware til din detailbutik?

Der har vi samlet en liste over de ting, du skal bruge i din hardwareopsætning.

Eksempelvis er de mest centrale ting:

3. Betalinger

De mest essentielle omkostninger er dem vi allerede har gennemgået: software og hardware. Men en er de uforudsete omkostninger er kreditkortbehandling.  

Nogle POS-systemer leveres med integreret betalingsbehandling, mens andre kræver, at du administrerer separate kontrakter, gebyrer og betalinger med en tredje part.

Eksempelvis er vores system designet til at kunne integrere med de bedste på markedet som Worldline og SumUp, der begge tilbyder moderne betalingsløsninger.

Det kan være en fordel, at vælge et system som Customers 1st med en integreret betalingsbehandling, da det forenkler dine månedlige omkostninger, strømliner kundeoplevelsen og fremskynder udbetalinger.

Den eneste overvejelse du bør gøre dig er hvilken betalingsterminal, du gerne vil benytte.

Kassesystem til smykkebutikker
Indsæt evt. beskrivelse af billedet her
Værd at overveje i dit valg af kasseapparat

Der er også andre faktorer, der kan spille ind og påvirke prissætningen af POS-systemer.

Eksempelvis har POS-systemer også udvalgte funktioner. Du kan vælge at udvide dit system med flere funktioner. Men en udvidelse koster naturligvis flere penge.

Jo flere udvidelse du ønsker, jo mere skal du naturligvis betale. Dog betaler det sig ofte hjem igen, da du sparer store mængder af tid og ressourcer, som er et win for din forretning på den lange bane. 

Om du har brug for mobile betalingsmuligheder eller lagerstyring, så har det ligeså betydning for prisen. Jo mere omfattende dine behov er, jo mere kommer du til at betale.

Men de fleste virksomheder har brug for tilføjelser eller integrationer i deres systemer, og flere vælger at betale et ekstra gebyr for disse tilføjelsestjenester, da de bringer stor værdi for forretningen i sidste ende.

Hvad koster Customers 1st for dig?

Med Customers 1st får du rig mulighed for at spare tid, samtidig med du kan levere enestående kundeoplevelser. Du kan nemlig droppe det manuelle arbejde og i stedet bruge tiden på dine kunder. 

Customers 1st er abonnementsdrevet, hvilket vil sige, at du betaler én måned forud ad gangen.

Du vælger selv, hvilken løsning der passer bedst til din virksomhed.

Uanset om du er en enkeltmandsvirksomhed, en lille, en mellem eller en stor virksomhed, så har vi en pakke, der passer. Det gælder sågar også kæder og enterprise-virksomheder. 

Prisen varierer mellem vores fleksible pakker. Men den absolutte favorit og den, som de fleste butikker vælger, er vores komplette løsning til 649 kr. om måneden.

Med den får du et POS-system med en kapacitet på op til 10.000 produkter, sagsstyring med op til 200 sager om måneden, indbygget kundemodul, indkøbsmodul, statusmodul, stastistikker med salgsrapporter og meget mere.

Customers 1st kassesystem til butikker
Indsæt evt. beskrivelse af billedet her

Man skulle tro, at virksomhedens størrelse ville påvirke prisen på dit kassessystem, men det gør en løsning hos Customers 1st ikke. 

Faktisk er det muligt, at have så mange brugere i systemet, som du ønsker, når først du har den store pakke. Det koster derfor ikke ekstra, at være logget ind på samme tid i hver butik.  

Du har altid mulighed for at få udvidelser og andre integrationer, der passer til netop din virksomhed. Og hvis du har brug for mere hardware, hjælper vi dig også gerne med det.

Vores formål er altid at gøre det ganske nemt og enkelt for dig, at komme i gang med Customers 1st.

Og lad os for en god ordens skyld give dig yderligere 3 fordele ved en Customers 1st-løsning.

3 fordele ved en Customers 1st-løsning
  1. Du kan nemt skifte din eksisterende pakke. Du kan både op- eller nedgradere din pakke alt efter dine behov.
  2. Du kan genbruge dit eksisterende hardware. Vores system kan nemlig sagtens bruges med det meste udstyr. Så har du selv computer, mac eller tablet og eventuelt bonprinter og kasseskuffe – så kan du selv gå i gang.

    Så du bestemmer helt selv, om du vil bruge Customers 1st på din nuværende hardware eller tilkøbe dét, som du mangler af os.

  3. Der er altid hjælp at hente hos Customers 1st. Du kan altid chatte eller ringe til os indenfor vores åbningstider.

Hvordan kommer du så i gang, spørger du?

Du kan ganske enkelt oprette en konto og prøve systemet gratis i 14 dage.

Herefter tager vi gerne en snak om eventuelle spørgsmål eller opsætning. Vi viser dig også gerne, hvor mange fordelagtige funktioner vores system har. 

Ring til os, og lad os høre om jeres setup nu og ønsker til fremtiden, så kan vi sammen finde den løsning der skal til.

Linket blev kopieret

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023