8. dec. 2022

Hold lunten lang med et kassesystem til fyrværkerisalg

Nyt år, nyt kassesystem. Eller vent – lad os hellere lige få styr på det, inden året er omme. For før du ved af det, går fyrværkerisalget i gang. Og med det helt rigtige kassesystem, er du garanteret den bedste afslutning på året.
5 min. læsning
Lunte
Linket blev kopieret

Vi kan ikke komme uden om folks lyst til at afslutte året med et brag. Storindkøb af fyrværkeri og alt, hvad der hører med.

Men det resulterer oftest i en enorm travlhed og pres på kassesystemet. Og det giver ikke mindst lange køer og ventetid under hele købsprocessen.

Men det kan du altså nemt undgå med det helt rigtige kassesystem. Vi kommer dig til undsætning med vores starterpakke løsning.

Læs med og lad mig overbevise dig lige her.

Et kassesystem perfekt til fyrværkerisalg

Der kan blive travlt, når folk skal ud og sikre sig det flotteste fyrværkeri inden nytår. Det munder oftest ud i lange køer og meget ventetid.

Men ved at gøre dit kassesystem mobilt og nemt at bruge, kan du og dine ekspedienter betjene de ivrige kunder overalt i butikken og på farten. 

Perfekt til en forretning med fyrværkerisalg. 

Med starterpakken kan du helt enkelt få styr på hele din butik uden nogle faste omkostninger.

Det er næsten for godt til at være sandt – det ved jeg godt.

For det eneste du skal gøre, er at oprette en gratis bruger, bestille din terminal, og så kan du faktisk allerede inden for 1 dag betjene dine kunder i din fyrværkeriforretning og/eller -stand.

Så det er aldrig for sent at komme i gang.

Kassesystem

Online lagerstyring

Udover at være mobilt og super fleksibelt giver starterpakken dig også mulighed for en online lagerstyring med indbygget indkøbsmodul og statusmodul.

Med min. og maks. Indkøbsstyring kan du hurtigt zoome ind på de bevægende produkter, og automatisk blive gjort opmærksom på, når du er ved at løbe tør for eksempelvis de mest populære knaldperler, så kan du bestille flere hjem i god tid. 

Og det er ikke det eneste overblik du får med starterpakken. Faktisk får du et helt dashboard med statistikker, så du hurtigt kan aflæse, hvordan din butik, dine produkter, services og dine medarbejdere klarer sig.

Med så mange fyrværkerivarianter kan det også være en god ide, at oprette og kategorisere forskellige varegrupper, f.eks. batteri eller raketter så du hurtigere og nemmere kan fremsøge dine varer i kassesystemet.

Så kan du også nemmere oprette eksklusive rabatter og tilbudskampagner på én bestemt varegruppe, når det bliver tid til det.

Mulighederne er (næsten) uendelige, og du kan tilpasse funktionerne, så de passer helt perfekt til dit sortiment.

Kundestyring, når det er bedst

Du kender sikkert til dem. De tilbagevendende kunder. Især når det kommer til fyrværkeri. Og dem kan du tage hånd om på bedste vis med den rette kundestyring.

Det kan godt være, det virker som ”lige lovlig meget at gøre ud af det”, især når fyrværkerisalg oftest er i en begrænset periode.

Men du skulle jo helst sikre dig, at de vender tilbage til lige netop dig og din butik.

Så med starterpakken giver vi dig muligheden for at oprette kunder, tilføje kundegrupper og få det fulde overblik over dit kundekartotek med en indbygget kundestyring.

På den måde kan du nå ud til dem alle, når det igen er tid til det årlige fyrværkeriindkøb.

Kunde

Konklusion

Det er bestemt ikke det eneste, du kan med vores starterpakke. 

Ganske vist tilbyder kassesystemet en hel verden af nyttige funktioner, der kan tilpasses og skaleres præcis til dine behov.

Men det giver faktisk også din fyrværkeriforretning mulighed for at skalere uden at skulle skifte kassesystem.

Du slipper helt enkelt for alt bøvlet, hvis du vælger rigtigt første gang.

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023