14. feb. 2022

Har du styr på POS-hardware til din detailbutik?

Uanset om du har startet en ny virksomhed, eller det bare er tid til at skifte dit POS-hardware – så ved du sikkert, hvor frustrerende det kan være at skifte sin teknologi.
8 min. læsning
Kassesystem til smykkebutikker
Linket blev kopieret

Spørgsmål om hvorvidt du kan beholde din nuværende hardware? Hvilke printere har du brug for? Eller hvor kan du overhovedet finde alt dét, du har brug for?

Det behøver faktisk ikke være så forvirrende at købe nyt POS-hardware – og vi har gjort det endnu mere overskueligt for dig at vælge.

Vi hjælper dig med at forstå det hele og finde ud af præcis, hvilket setup du skal kigge efter.

Få den rigtige POS-hardware opsætning til din virksomhed

Din POS-hardware opsætning er én af de grundlæggende byggesten i din virksomhed. Derfor er det altid værd at bruge tiden på at undersøge dine muligheder, og hvordan du vil forbinde hver enhed til din POS-hardware.

Før du begynder at shoppe efter nyt hardware til din detailbutik, bør du evaluere den hardware og software, du har brug for.

Det kan være udfordrende at vælge den helt rigtige type hardware. Men en god POS-udbyder vil lede dig gennem mulighederne. Det er dog klogt at have en generel idé om, hvad der er bedst for din virksomhed.

Customers 1st kassesystem til butikker

Hvilket POS-hardware har du brug for?

Der er ikke et entydigt svar på dette spørgsmål. Ganske simpelt afhænger din POS-hardware af din salgsstedssoftware.

Specifikationerne for din POS-hardware ændres derefter afhængigt af din type system. Herunder hvorvidt det er et kasseapparat, cloud-baseret eller et ældre af slagsen.

På den lange bane giver et cloud-baseret POS-system dig langt mere kontrol. Du kan ganske enkelt tjekke dine virksomheds data overalt – så længe du har internetforbindelse. 

Det kan give dig en række fordele at skifte dit gamle kasseapparat ud med et nyt og mere moderne kassesystem. Du effektiviserer ikke kun den daglige drift i butikken, men får samtidig et væld af data, der hjælper med at se din forretning i et helt andet lys. 

Samtidig gør et online POS-system det nemmere, at vælge den helt rigtige hardwareopsætning. 

Vi har lavet en liste, der præciserer, de ting du har du brug for i en cloud-baseret POS-hardwareopsætning.

Følg med nedenfor.

5 POS-hardware du har brug for til din detailbutik

I jagten på det helt rigtige POS-hardware har vi samlet en liste med de ting, du skal bruge i din hardwareopsætning. 

Det behøver faktisk ikke være svært at samle en cloud-baseret POS-hardware, der passer til dig og din butik.

Her er alt du skal bruge.

Hardware

1. IPad eller tablet

En iPad eller en tablet. Dette er primus motor for din forretnings drift.

Alt køres gennem det – ordrer, kontantbetalinger, kreditkortbehandling, lagerstyring, medarbejderovervågning, løn, indkøb og en lang række andre funktioner. Alt du behøver er internetforbindelse.

En cloud-baseret software kan sagtens sælge via en stationær eller bærbar computer, hvis det er dét, du foretrækker.

Men med en tablet kan du gøre dit salgssted bærbart. Derudover kan du tilgå dine data, selv når du er væk fra din virksomheds fysiske placering.

Hvis du ønsker at skifte til en iPad eller tablet, skal du huske, at en tablet bør have et tablet-stativ for at være stabilt.

2. Printere

I mange tilfælde vil du få brug for to printere. En kvitteringsprinter og en etiketprinter.

Kvitteringsprintere er de daglige papirsprintere, som næsten alle butikker har.

Du kan også vælge at tilbyde dine kunder en digital kvittering. Det kræver blot et kassesystem, der gør det muligt at sende kvitteringer direkte til kunden via e-mail eller SMS. 

Dog viser en undersøgelse fra 2020, at det kun er 27% af virksomheder, der bruger digitale kvitteringer til deres kunder i fysiske butikker. 

Det betyder, at papirkvitteringer endnu ikke er udvandet. Selv i en digital verden er kvitteringsprintere stadig et grundlæggende element i et POS-system.

Alligevel er det værd at overveje, at fremtiden ligger i de digitale kvitteringer. 

Etiketprintere udskriver etiketter med priser og stregkoder i flere formater – alt efter hvilke etiketter din virksomhed foretrækker.

3. Stregkodescanner

Du kan faktisk sagtens drive en forretning uden en stregkodescanner. Det vil dog have indflydelse på effektiviteten i dagligdagen.

For at du og dine medarbejdere ikke manuelt skal indtaste hver vare i et salg eller en statusoptælling, fremskynder scannere den tid det tager, at administrere lagerbeholdningen og dine salg.

4. Kasseskuffe

Selv i en tid med elektroniske betalingsmetoder kan pengeskuffer stadig være vigtige. Kasseskuffer tilbyder sikker kontantstyring og funktionelt design til ethvert salgsstedssystem.

Enhver virksomhed kan have brug for et sikkert sted at opbevare deres kontanter. Det gælder alt fra mobile POS-systemer med trådløse figurationer til traditionelle og ældre POS-systemer.

Du er bestemt ikke begrænset til en manuel låseboks i en cloud-baseret POS-opsætning.

Det eneste du skal gøre, er at forbinde din pengeskuffe med din POS-software for automatisk at åbne, når det er nødvendigt. Det gør det både sikkert og praktisk.

5. Betalingsterminal

Hvis du har betalende kunder, har du brug for en betalingsterminal.

En betalingsterminal giver dig mulighed for sikkert at acceptere betalinger på købsstedet. Desuden bør den imødekomme de kunder, der ikke bruger kontanter til at betale.

På samme måde som med din kasseskuffe skal du forbinde din terminal til din cloud-baseret POS-hardware via internet.

Der findes dog batteridrevne terminaler, men ikke overraskende kan du løbe ind i problemer, hvis ikke de er opladet. Det vil altid være en dårlig kombination.

En betalingsterminal der altid er tilsluttet, går hånd i hånd med problemfrie købsoplevelser.

Betaling

Sådan køber du POS-hardware

Nu ved du, hvilke hardware der er nødvendig for at køre dit cloud-baseret POS-system.

De vigtigste er:

Hvis du vil være sikker på det hele spiller, har du også brug for:

Det kan ved første øjekast virke som en lang liste. Men husk på, at du samler dit eget system ud af de kompatible dele, der passer bedst til dig og din forretning.

Hvis du har POS-software og hardware, du allerede bruger og kan lide, så arbejd med en virksomhed, der gør det nemt at integrere det, du bruger, med deres system. 

Hos Customers 1st tilbyder vi både et kassesystem, der er nemt at bruge og 100% online. Du kan blandt andet genbruge dit eget hardware og logge ind på computer, iPad eller andre enheder. 

Du bestemmer selv, om du vil bruge Customers 1st på din nuværende hardware eller tilkøbe det, som du mangler af os. 

Så for at opsummere hvordan du køber POS-hardware til din detailbutik, bør du først finde ud af dine specifikke behov. 

Der er masser af hardwaremuligheder på markedet. Så det bedste du kan gøre, er at vurdere dine virksomhedskrav, før du kigger efter en løsning. 

Det vil ikke kun hjælpe dig med at indsnævre din søgning, men gøre hele processen lettere.

Linket blev kopieret

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023