Indhold
Linket blev kopieret
Unik
21. mar. 2022

Unik Kerteminde: Der skal være ‘rugbrød og kransekage’ til kunderne

Selvom dametøjsbutikken Unik har eksisteret i mange år, har det ikke været nødvendigt at følge med den digitale udvikling. Alligevel har de haft brug for fornyelse. Læs med for at finde ud af, hvad Unik har gjort for at optimere deres hverdag med Servicepos.
6 min. læsning

Introduktion

Midt i Kerteminde by finder du den flotte dametøjsbutik Unik, der sidste år kunne fejre butikkens 25-års jubilæum. 

Efter finanskrisen i 2008, har ejeren, Lenette Rasmussen, skiftet kurs. I stedet for at gå vejen, hvor det skulle være billigt, så begyndte hun at få kendte, lækre brands ind i forretningen. Og ”det har været skidegodt”, beretter Lenette. 

Lenettes vedvarende motto er: ”Rugbrød og kransekage”. Der skal være rugbrødspriser til folk, der har lyst til at købe tøj til hverdagen og kransekage til folk, der vil krydre hverdagen med et lidt mere kostbart og lækkert stykke tøj.

”På den måde har vi kunne ramme det hele.”

— Lenette, Butiksejer

Samtidig har de to coronanedlukninger føltes, som at gå fra asken og over i ilden. Men det har også været en tid, de har fået det bedste ud af, ved at optimere deres kassesystem med Servicepos.

Unik

Trods 10 tommelfingre: Fra manuel til digital lagerstyring

I tidernes morgen fungerede Uniks lager som en manuel optælling. De vidste, at når de havde solgt en bestemt enhed, så var der x-antal enheder tilbage. Det var bare sådan noget, de vidste, fortæller Lenette.


Men nu hvor Lenettes mand, gerne ville holde trit med omsætningen og se, hvad der har solgt godt, og hvor de tjener deres penge, så var det vigtigt med en digital lagerstyring.

”I første omgang var det jo bare for at få et stabilt lagersystem, så man kunne få nogle stabile tal.”

— Lenette, Butiksejer

Snakken om et nyt kasseapparat havde derfor været meget magtpåliggende. 

Og en butik i nærområdet, havde haft gode erfaringer med Servicepos, hvilket gav Unik anledning til at skifte.

Det vigtigste for Lenette var, at hun hurtigt kunne lære systemet at kende. For som Lenette mener, så er IT og hende simpelthen 10 tommelfingre. 

Så skiftet var i første omgang for at få styr på deres lager, men også for at kunne holde styr på de varme varer og omsætningen. 

Ganske enkelt hjælper lagerstyringen dig med at få et komplet overblik over dit lager. På den måde kan du holde styr på dine varer og lagerværdi. Det skal nemlig være nemt at genbestille og tage imod nye varer, hvilket nu er muligt takket være et indbygget indkøbsmodul i Servicepos

Unik
Indsæt evt. beskrivelse af billedet her

Et kassesystem der giver tid til de personlige kundeoplevelser

For Unik har det været vigtigt med et idiotsikkert kassesystem, som virker.

”Jeg har det med et kassesystem, som jeg har det med gamle biler. Jeg ved ikke hvordan den virker, den skal bare virke, når jeg sætter mig ind og starter den.”

— Lenette, Butiksejer

Det skal være nemt at bruge og på sigt kunne frigøre tid, som kan disponeres bedre. 

”Min opgave er nemlig, at jeg skal købe varer, jeg skal sælge varer, og jeg skal klæde kunderne på”, siger Lenette. Det er faktisk ganske simpelt. 

Derfor var det vigtigt, at kassesystemet var nemt at tilgå. På den måde kunne hun fortsætte med de personlige kundeoplevelser. Noget som ligger Lenette meget nært. ”Det er nemlig hele min drivkraft”, beretter hun. 

Supporten er alfa og omega

Lenette beskriver supporten som alfa og omega. For hende, er det vigtigt, at der er nogle, hun kan kontakte, når det hele brænder på. Hun er nemlig rad for at gøre noget forkert, selvom det lyder helt åndssvagt, mener hun.

”Jeg tænker godt de ved, hvem der ringer, når der bliver ringet fra Kerteminde af.”

— Lenette, Butiksejer

Så i starten brugte hun supporten dagligt – til det punkt hvor hun bare kunne sige: ”det mig igen”, griner Lenette. 

Det har nemlig været altafgørende at kunne få den hjælp, der manglede, for at kunne starte godt op. 

Med Servicepos kan du nemt gøre brug af vores Helpcenter, hvor du finder svar på de fleste spørgsmål. Derudover kan du altid skrive eller ringe til os – så gør vi vores bedste for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Herefter påpeger Lenette, at: de efter opstart, har haft en periode, hvor de slet ikke har haft behovet for at kontakte Servicepos. Fordi det netop har kørt ubesværet. 

Men efter status, er der opstået et par nye spørgsmål, som Lenette skal finde ud af. Men det er hun ganske fortrøstningsfuld ved. Hun har nemlig altid oplevet imødekommenhed og fået resultatorienterede løsninger til sine spørgsmål. 

Det er den følelse, som Unik står tilbage med i dag, efter at have brugt Servicepos det sidste år.

Unik
Indsæt evt. beskrivelse af billedet her

Problemfrit system

I dag bruger Unik Customers 1st hele vejen rundt i butikken – herunder alt fra betjening af kunder, lagerstyring og bogholderi. 

De har nemlig ligeledes fået lavet en integration til e-conomic, der hjælper dem med automatisk at få overført deres dagsrapporter og faktureringer. En integration, som igen giver Unik mere tid til kunderne.

”Jeg er meget tilfreds med den måde, det fungerer på i dagligdagen, det er jeg.”

— Lenette, Butiksejer

Så hvis du ligesom Unik ønsker at spare mere tid i hverdagen, så du fortsat kan bruge tiden på den personlige kundeservice, så er Servicepos den helt rigtige løsning for dig og din butik.

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023