Indhold
Linket blev kopieret
Linket blev kopieret
Cranks & coffee
25. apr. 2022

Cranks & Coffee: Det eneste kassesystemet ikke styrer, det er lyset

I Storkøbenhavn ligger butikken, kaffebaren, cykelværkstedet og stedet for cykelentusiaster Cranks & Coffee. Butikken favner bredt – og om det er for at få stillet købesulten eller slukket tørsten i den nøje udvalgte kaffe, så står personalet klar til at servicere med det samme. Det hele går hånd i hånd.
5 min. læsning
Introduktion

Stedet er drevet af Simon, Emil og Joakim, som alle i en eller anden grad har passion for cykelsporten. Og det bærer stedet tydeligt præg af.  

Cranks & Coffee er et mødested for passionerede mennesker, med muligheden for at udveksle historier eller pleje den cykelkultur, som de alle elsker.  

Kunderne er i deres rette element, når de er her, forsikrer Simon.

I tidernes morgen var konceptet, at kunderne kunne stå og nyde kaffen, mens de ventede på deres cykel, blev repareret. Men sådan er det ikke længere.

“Vi har pissetravlt på værkstedet, for at sige det mildt.”

— Simon, Butiksejer

Men det nu ikke noget, der sætter en stopper for engagementet og gejsten. Det er hele drivkraften. 

Siden åbningen i 2017 har de endnu ikke oplevet nedgang. Og de kan tydeligt mærke; når der er optur det ene sted, så er der også optur det andet sted.

“Jeg kalder det en taburet. Det ene bærer det andet.”

— Simon, Butiksejer

Cranks & coffee
Indsæt evt. beskrivelse af billedet her
Et kassesystem der hjælper hele vejen rundt

I dag bruger Cranks & Coffee Customers 1st hele vejen rundt. Alt lige fra betjening af kunder til lagerstyring og sagsstyring.

“Det hjælper hele vejen rundt. Det er jo lidt det bærende element.”

— Simon, Butiksejer

Med en lagerstyring kan Cranks & Coffee nemlig nemt og simpelt holde styr på sine varer, lagerværdier, tage imod nye varer, genbestille – og vi kunne blive ved. 

Det giver et komplet overblik over lageret og holder dig konstant opdateret på dine lagertal.

Med et noget så travlt værksted som hos Cranks & Coffee, er det også vigtigt at være mobil. Og det hjælper Customers 1st’s opgave- og sagsstyring dem med.

Herunder kan de nemt og hurtigt oprette arbejdskort med kunde- og opgaveinfo. Det giver dem samtidig muligheden for at tildele dem til de forskellige medarbejdere, så der er helt styr på, hvem der har hvilke opgaver til hvornår.

Når sagen er færdig, giver kassesystemet automatisk kunden besked via SMS. Derefter er det bare at sende arbejdskortet til betaling, og så er sagen afsluttet.

Customers 1st hjælper med alt det praktiske. Det styrer stort set hele arbejdsprocessen, og det er Cranks & Coffee enige i.

“Det eneste det ikke styrer, det er lyset. Det styrer jo sig selv.”

— Simon, Butiksejer

Cranks & coffee
Indsæt evt. beskrivelse af billedet her
Integrationer, der forenkler hverdagen

Kassesystemet har også givet Cranks & Coffee muligheden for at integrere med Shopify.

På den måde sparer de en stor mængde tid og ressourcer ved at automatisere de manuelle tasteopgaver, der er mellem deres webshop og deres fysiske butik.

Det indebærer blandt andet at deres produkter bliver synkroniseret på tværs af systemerne, så lageret altid er opdateret. 

Det effektiviserer ikke kun hverdagen, men sikrer, man ikke står med en skuffet kunde, der har købt en udsolgt vare, da lageret er live og altid opdateret.

Det er ikke den eneste ting Cranks & Coffee har automatiseret for at spare tid og ressourcer i hverdagen.

De har ligeledes sørget for at slippe for det manuelle tastearbejde med en integration til regnskabsprogrammet Dinero

Det hjælper dem med automatisk at få overført alle dagens tal fra kassen og over i et regnskab. På den måde sendes al data, og bliver samtidig oprettet som posteringer i kassekladden i Dinero. 

Præcis som en bogholder ville gøre det.

Ifølge den ene ejer Simon, er der mange facetter i at give den helt rigtige service. Og det spiller helt klart en rolle, at alle kassesystemets funktioner er samlet under ét tag. 

Kassesystemet hjælper dem ganske enkelt med stort set alle hverdagens gøremål.

“Havde vi ikke haft det, så havde vi haft det svært.”

— Simon, Butiksejer

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023