Indhold
Linket blev kopieret
Customers 1st vinder Boersen Gazelle 2022
24. nov. 2022

En bliver til to: Customers 1st modtager Børsen Gazelle 2022

Vi tager endnu en og udvider vores pokalsamling. Customers 1st er for andet år i træk kåret til Børsen Gazelle-virksomhed.
3 min. læsning
Introduktion

For andet år kan vi nu tilføje en Gazelle til vores samling. Det er vi utrolig stolte over og kan slet ikke få armene ned af ren glæde.

Hver dag arbejder vi hårdt for at hjælpe butikker på tværs af forskellige brancher med at simplificere butikshverdagen, så de kan få mere tid til deres kunder.

Vi er derfor ekstremt taknemmelige for anerkendelsen, og hvad det repræsenterer, da det bekræfter os i vores arbejde og den værdi, det bringer.

Kravet til en Gazelle-virksomhed i 2022

I året 2022 har de virksomheder, som har fået tildelt en Børsen Gazelle, formået at tænke innovativt, omstille sig og skabe en kontinuerlig vækst med en fordobling af nettoomsætningen eller bruttoresultater i løbet af de seneste 4 regnskabsår.

Vi er utrolig stolte over, at Customers 1st endnu en gang lever op til disse krav, hvilket vi ser som en vigtig milepæl.

“For mig er en Gazelle-pris et helt særligt bevis på den værdi, vi hver dag stræber efter og arbejder på at give vores kunder. Vi er en ekstremt udviklingsdrevet virksomhed, så den anerkendelse er vi utrolig stolte af.”

— Brian Jakobsen, CEO & medstifter af Customers 1st (tidl. Servicepos)

Tak til alle, der er og har været en del af rejsen

Denne fine anerkendelse ville slet ikke kunne lade sig gøre uden alle de fantastiske kollegaer, der er hos Customers 1st. Kollegaer, som hver dag arbejder hårdt for at vedligeholde og forbedre vores kassesystem til forretninger rundt omkring i landet. De to gazeller, vi nu har fået, er et vigtigt symbol på denne indsats.

Og det gælder ligeledes vores kunder. For vi havde aldrig lært så meget eller udviklet os så hurtigt, hvis det ikke var for dem og deres feedback. I skal også alle have et kæmpe tak, fordi I gør vores hverdag bedre, mere udfordrende og ikke mindst sjovere.

Vi lover at knokle videre med at gøre vores bedste og ser frem til nye spændende udfordringer i fremtiden.

Så stort tak til alle, der er og har været en del af vores rejse.🙏

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023