6. jan. 2022

Året der gik 2021

2021 har nået sin ende, og år 2022 er skudt i gang med højt humør. Læs her, hvad året har budt på.
10 min. læsning
Året der fik 2021
Linket blev kopieret

2021 har nået sin ende, og år 2022 er skudt i gang med højt humør.

2021 har nemlig været et spændende år for Customers 1st fyldt med nye opdateringer og funktioner i systemet. Derudover har vi fået nye integrationer og spændende samarbejdspartnere – og så er det bestemt også værd at nævne, at 2021 var året, hvor Customers 1st officielt kom på Instagram.

Her deler vi løbende kundehistorier, indblik fra bag om virksomheden, tips og tricks til detailbutikker og meget andet. Følg med her!

I Customers 1st har vi også sidste år udvidet vores mandskab med hele 9 nye medarbejdere og er samtidig blevet kåret som Børsen Gazelle 2021.

Vigtigst af alt er dog, at i stræben efter at hjælpe og skalere detailbutikker, har vi udviklet og optimeret på mange ny forskellige integrationer og funktioner.

Og nogle af disse har vi valgt at samle til dig lige her:

Nye features i Customers 1st

Nedenfor finder du en præsentation af en lang række nye features. Dem udviklede vi i 2021, og de skal være med til at gøre dit arbejde endnu nemmere og endnu mere effektivt.

Nye SMS-muligheder: Serviceindkaldelser og bulk SMS

I slutningen af året valgte vi at øge vores fokus på SMS-funktionerne i systemet.

Målet var derfor at optimere og effektivisere vores kunders muligheder med SMS, når det kom til kommunikationen med deres kunder. Det resulterede i to nye features.

Først og fremmest er det blevet muligt at sende flere SMS’er ud på én gang (bulk SMS).

Det kan eksempelvis være i forbindelse med, at en butik ønsker at anmode om en rating på Trustpilot fra en bestemt gruppe af kunder, promovere nye åbningstider, invitere til begivenheder eller tilbyde særlige tilbud og rabatter.

Det gør ikke kun processen med at sende SMS’er langt nemmere, men det sparer også en enorm mængde af tid, da du ikke skal gøre det ved hver enkelte kunde.

Den anden feature muliggør oprettelse af skabeloner på serviceindkaldelser til forskellige kundegrupper. Har en butik fx en eller flere kundegrupper, der har købt et produkt fra en særlig varekategori, kan de nu hurtigt og nemt oprette skabeloner til serviceindkaldelser, der matcher de forskellige kundegruppers køb. 

Serviceindkaldelser kan nemlig afvige alt efter, hvilket produkt man har købt. Det var derfor vigtigt for os at personliggøre denne del mere, så vores kunder bedst mulig kan levere en enestående kundeoplevelse. 

Google Maps: Et hurtigere overblik over rute og destinationer

Vores mål er altid at mindske de manuelle processer. Derfor kiggede vi på vores udkørende kunder (i form af levering, reparation m.m.), der manuelt planlagde deres ruter, når de skulle køre ud til deres kunder.

I den sammenhæng udviklede vi en ny feature, der talte sammen med Google Maps. De udkørende virksomheder, der bruger Customers 1st, kunne derved hurtigere få et overblik over deres destinationer og den hurtigste rute.

Google maps

Online sagsstatus: Sporing af kundesager

På mange måder giver det mening, at kunder kan finde og se en status på deres servicesager – ligesom vi kender det fra track and trace.

Derfor udviklede vi en live feature – kaldet online sagsstatus. Den kan integreres på vores kunders hjemmeside, og samtidig tale sammen med deres sagsstyringssystem i Servicepos.

Det betød, at kunder hurtigt og nemt kunne slå deres sager op og se deres status, hvilket er en værdifuld service at tilbyde.

Gave til vinforhandlere: En “6 stk.” pris

Vi har en del vinforhandlere, som benytter sig af Customers 1st. Derfor udviklede vi en skræddersyet feature, som ingen andre kassesystemer på markedet kunne tilbyde dem.

Denne feature har gjort det muligt, at tilføje en “6 stk.” pris på deres produkter.

På den måde kan de styre, om prisen skal udløses ved fx 6 af samme flaske eller udløses, hvis man fx blander 6 forskellige flasker. Det gør altså hverdagen i vinbutikken langt nemmere.

Varekategori

Nye designs i Customers 1st

Nyt layout: Design af kassesystem

Et responsivt design er alfa og omega for os.

Derfor opdaterede vi vores design af kassesystemet, så det på bedst mulig vis kan understøtte alle de vigtigste skærmtyper. Det indebærer især iPads og tablets, som mange af vores kunder benytter sig af i butikken.

Her er det nemlig vigtigt, at kassesystemet altid er nemt og overskueligt at bruge – uanset hvilken enhed, du bruger til at betjene kunderne med.

Nyt layout: Design af kundeprofiler

Kassesystemet var ikke det eneste, der fik et visuelt løft. Det gjorde kundeprofilerne i Customers 1st også.

Ved at tilføje faner i kundeprofilerne blev de langt mere brugervenlige, så medarbejderne lettere kunne se relevante kundeoplysninger såsom kassesalg, opgaver, solgte varer, gavekort, tilgodebevis osv. på den enkelte kunde.

Vigtigst af alt, har det givet et mere samlet overblik over kundernes interaktioner med butikken, hvilket næsten er uundværligt i en tid, hvor kundepersonalisering er i højsædet.

Nye integrationer til Customers 1st

År 2021 har også været et år, hvor vi har udvidet muligheden for endnu flere at bruge Servicepos. Derfor har vi nedenfor samlet en række af integrationer fra 2021, som du med fordel kan forbinde med Customers 1st for at få mest muligt ud af forretningen.

Integrationer

Nyhed: MobilePay integration

Tilbage i 2021 valgte MobilePay at udfase deres betaling via betalingsterminaler og BLE-bokse og i stedet fokusere på QR-koder.

Vi stod derfor klar med en ny MobilePay integration til vores kassesystem, som taler direkte sammen med QR-koderne – uanset hvor vores kunder vælger at vise den i butikken

 På den måde kan vores kunder med et enkelt klik i betalingsvinduet – efter kunden har scannet QR-koden – sende en betalingsanmodning til deres telefon. Nemt, ikke sandt?

Nyhed: Nets integration

I slutningen af 2021 lancerede vi også en helt ny integration til den trådløse betalingsterminal fra Nets, Move 3500. Denne trådløse betalingsterminal kører online gennem wi-fi, 4G og Bluetooth.

Derudover taler den – takket være integrationen – direkte sammen med kassesystemet i Servicepos, så den selv overfører beløb til og fra kassen

Opdateringer: Webshops og regnskabsprogrammer

I det forgange år har vi også arbejdet på at optimere vores nuværende integrationer, som alle spiller en unik rolle i vores kunders forretning.

Det indebærer eksempelvis:

Nye moduler i Customers 1st

Statusmodul

Status er en tidskrævende, men nødvendig opgave. Derfor satte vi i 2021 fokus på, hvordan man på en fornuftig måde kunne slippe for alt det manuelle bøvl.

Det blev til et helt nyt statusmodul i Customers 1st, som hjælper butikkerne med deres optælling, så den bliver mere overskuelig.

Det betyder, at de nu hurtigt og nemt kan oprette optællingslister, der automatisk taler sammen med scannere og lagersystemet, så de frit kan bevæge sig rundt i butikken og på lageret – samtidig med, at de hele tiden har den fulde kontrol over varebeholdningen.

Som en ekstra bonus bliver alle gennemførte statusoptællinger også gemt i skyen, så butikkerne altid kan finde og lave udtræk, når de skal bruge det.

Indkøbsmodul

Det kan være svært at danne sig et hurtigt overblik over lagerstatus og kundebestillinger.

Hvilke produkter skal vi bestille hjem? Hvilke produkter har vi allerede bestilt? Og hvilke produkter er allerede reserveret af kunder?

For at gøre hele indkøbsprocessen mindre komplicerede udviklede vi et intelligent indkøbsmodul, der hjælper vores kunder med at bevare det kølige overblik, når de arbejder med deres indkøb – trin for trin.

Det vil sige alt lige fra tilføjelse af varer til indkøbslisten til de igangværende indkøb og selve lagermodtagelsen.

Samtidig tilføjede vi også muligheden for at spore, hvilke bestillinger der er lavet til hvilke kunder, så de automatisk kan give dem besked, når varerne er klar til afhentning.

6 styk priser

2022: Et kig ind i krystalkuglen

Vi håber på mange måder, at året 2022 vil bringe lige så mange spændende elementer med sig, som 2021 har gjort.

Tager vi et kig ind i krystalkuglen kan vi allerede nu godt afsløre, at vi har en række fremtidige projekter i støbeskeen, som vi glæder os til at dele med jer, når det er klart.

Vi tør i hvert fald godt love, at det bliver både gavnligt og spændende for mange af jer.

Derudover vil vores skarpe udviklingsteam fortsat arbejde på konstant at optimere og udvikle smarte features og integrationer til vores system, så vores kunders arbejde bliver endnu nemmere og tiden mere brugbar.

Vores supportteam vil naturligvis også fortsætte med at levere en supreme kundeservice og samtidig videreudvikle og optimere på vores nuværende Help Center, så hjælp altid kan findes.

Har du gode idéer, særlige ønsker eller generel feedback, så vores system kan blive endnu bedre? Så er du selvfølgelig velkommen til at skrive til os på support@c1st.com.

Sidder du med en drøm om at blive en del af Customers 1st-teamet, leder vi altid efter nye kræfter, som vil med på vores spændende vækstrejse. Det kan du læse meget mere om lige her.

Til sidst er der blot at ønske alle kunder og samarbejdspartnere – både nye og gamle – et godt nytår og sige tusind tak for det forgangne år.

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023