Indhold
Linket blev kopieret
Kunder viser produkt på mobil til ekspedient i butik med POS-system
3. mar. 2023

Sådan afslutter du dine salg på gulvet med et mobilt kassesystem

Vi kan lige så godt være ærlige. Traditionelle kasseapparater er ved at være en saga i mange detailforretninger.
6 min. læsning

Flere og flere erhvervsdrivende skifter til mobile kassesystemer, og det forstår jeg godt.

Med et mobilt kassesystem kan du tage din forretning med dig overalt, afslutte salg på gulvet og give dine kunder den bedste oplevelse nogensinde.

Så glem de gamle, tunge kasseapparater. I dagens verden af detailhandel er det mobilitet og fleksibilitet, der tæller.

Men hvordan fungerer det egentlig lige? Det fortæller jeg dig om i dette blogindlæg trin for trin.

Så følg med lige her.

Ekspedient i butik bruger Customers 1st kassesystem på ipad/tablet

Hvad er et mobilt kassesystem?

Okay, lad os forestille os en verden, hvor du kan tage din forretning med dig overalt – på gaden, på stranden eller hvor end du vil (formentlig bare videre rundt i din butik).

Ganske enkelt er et mobilt kassesystem en form for elektronisk kasseapparat, der består af et kassesystem til iPad eller en smartphone, som er udstyret med en kortlæser og software, der kan håndtere transaktioner.

Det er rigtigt. Kasseapparater er blevet miniaturiseret og pakket ind i små, smarte enheder, som du kan bære i lommen eller i rygsækken.

Så velkommen til mobilt kassesystem – en revolutionerende måde at behandle betalinger og administrere din forretning, der giver dig mulighed for at være mere fleksibel og handle hvor som helst og når som helst.

Det er næsten som at have din egen personlige kassemedarbejder med rundt i butikken. Bare uden alle spørgsmålene.

Betaling

6 fordele ved et mobilt kassesystem

Klar, parat, sælg! 

Med et mobilt kassesystem i hånden kan du sige farvel til de gamle, klodsede kasseapparater og byde velkommen til en ny æra af fleksibelt og effektivitet.

Men lad os alligevel lige tage et kig på 6 grunde til, hvorfor et mobilt kassesystem er en gamechanger for enhver virksomhed, der ønsker at bevæge sig fremad.

1. Fleksibilitet

Med et mobilt kassesystem kan du tage din forretning med dig overalt. Du kan tage imod betalinger og udstede kvitteringer fra hvor som helst, og du er ikke begrænset af et fast kasseapparat.

2. Hurtigere betalinger

Med et mobilt kassesystem kan du tage imod betalinger øjeblikkeligt, uanset hvor du befinder dig. Dette kan hjælpe med at reducere køtid og forbedre hele kundeoplevelsen.

3. Bedre kundeservice

Ved at bruge et mobilt kassesystem kan du yde bedre kundeservice. Helt enkelt. Du kan nemlig nemt svare på spørgsmål om priser og produkter, og du kan tage betalinger og udstede kvitteringer direkte til kunden.

Kundeoplevelse

4. Øge salget

Du kan helt enkelt øge salget ved at gøre det nemmere for kunderne at betale og reducere hele ventetiden. Mobile kassesystemer hjælper også med at øge antallet af impulskøb.

5. Bedre rapportering

Ikke alene kan mobile kassesystemer hjælpe med at øge effektiviteten og nøjagtigheden af rapporteringen. Det betyder, du nemt kan trække rapporter om salg, lagerbeholdning og andre vigtige data, og disse rapporter kan bruges til at træffe bedre forretningsbeslutninger.

6. Nem implementering

Sidst men ikke mindst er et mobilt kassesystem nemt at implementere og kræver ikke en stor investering i udstyr. Du kan endda bruge din egen smartphone eller iPad som kasseapparat og tilslutte den til en kortlæser eller en printer

Samlet set kan et mobilt kassesystem hjælpe med at øge effektiviteten, forbedre kundeservice og øge salget i din forretning.

Cashier

Hvordan afslutter man et salg på gulvet med et mobilt kassesystem?

Det afhænger naturligvis af det konkrete mobile kassesystem, du bruger.

Men jeg giver dig alligevel lige en generel beskrivelse af, hvordan du nemt kan afslutte et salg på gulvet med et mobilt kassesystem.

1. Opret en ordre. Ganske enkelt og helt som du plejer. Start med at oprette en ordre i dit kassesystem, hvor du kan tilføje produkter, som kunden ønsker at købe. Det kan normalt gøres ved at scanne stregkoden på produktet eller ved at søge efter produktet manuelt i kassesystemet.

2. Tilføj betaling. Når du så har tilføjet alle de ønskede produkter til ordren, kan du tilføje betaling ved at vælge den ønskede betalingsmetode, f.eks. kontakt, kreditkort eller mobilbetalinger. Hvis du bruger en mobil kortlæser, kan du nemt tilslutte den til din smartphone eller iPad og lade kunden betale med deres kort.

3. Udsted kvittering. Når betalingen er godkendt, kan du udstede en kvittering til kunden. Dette kan gøres ved at sende en e-mail eller SMS-kvittering eller ved at udskrive en fysisk kvittering ved hjælp af en bærbar printer.

4. Afslut ordren. Når du har udstedt kvitteringen, kan du afslutte ordren i kassesystemet og sende de nødvendige oplysninger til lagerstyringssystemet, regnskabssystemet og andre relevante systemer. Det hjælper helt enkelt med at opretholde nøjagtige oplysninger om lagerbeholdning og salg, og det gør det også langt nemmere at generere rapporter om salg senere.

Helt generelt er det nemt at afslutte salg på gulvet med et mobilt kassesystem, og det kan gøres på få minutter.

Konklusion

Når alt kommer til alt, er et mobilt kassesystem ikke bare en smart løsning – det er også en effektiv måde at optimere hele din forretning på.

For det første, kan du afslutte salg på gulvet og imponere dine kunder med hurtigere betalinger.

For det andet, kan du se supersmart ud, mens du står og tager imod betalinger fra dine glade kunder. Hvem vil ikke det?

Og for det tredje, kan du opnå en meget bedre lagerstyring, hurtigere rapportering og mere præcis kunderegistrering.

Så lad os komme i gang med at tage din forretning til det næste niveau – med et mobilt kassesystem, selvfølgelig!

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023